Doctoral thesis (Dissertations and theses)
Characterization of the dietary fiber content of vegetables and their impact on intestinal fermentation in lean and obese individuals
Kalala Bolokango, Gaetan
2019
 

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Keywords :
Dietary fiber; intestinal fermentation; gut microbiota; inulin-like fructans
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Kalala Bolokango, Gaetan ;  Université de Liège - ULiège > Form. doct. sc. agro. & ingé. biol. (paysage)
Language :
English
Title :
Characterization of the dietary fiber content of vegetables and their impact on intestinal fermentation in lean and obese individuals
Alternative titles :
[en] Caractérisation de teneur en fibres alimentaires des légumes et leur impact sur la fermentation intestinale chez les personnes maigres et obèses
Defense date :
24 April 2019
Number of pages :
153
Institution :
ULiège - Université de Liège
Degree :
Docteur en sciences agronomiques et ingénierie biologique
Promotor :
Bindelle, Jérôme  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Ingénierie des productions animales et nutrition
Kambashi mutiaka, Bienvenu
President :
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Smart Technologies for Food and Biobased Products (SMARTECH)
Secretary :
Richel, Aurore  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Smart Technologies for Food and Biobased Products (SMARTECH)
Jury member :
Delvigne, Frank  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Microbial, food and biobased technologies
Everaert, Nadia ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT
Rodriguez, Julie
Available on ORBi :
since 09 April 2019

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