Doctoral thesis (Dissertations and theses)
Characterization of the dietary fiber content of vegetables and their impact on intestinal fermentation in lean and obese individuals
Kalala Bolokango, Gaetan
2019
 

Files


Full Text
Thèse Gaétan Kalala version originale.pdf
Author postprint (1.24 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Dietary fiber; intestinal fermentation; gut microbiota; inulin-like fructans
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Kalala Bolokango, Gaetan ;  Université de Liège - ULiège > Form. doct. sc. agro. & ingé. biol. (paysage)
Language :
English
Title :
Characterization of the dietary fiber content of vegetables and their impact on intestinal fermentation in lean and obese individuals
Alternative titles :
[en] Caractérisation de teneur en fibres alimentaires des légumes et leur impact sur la fermentation intestinale chez les personnes maigres et obèses
Defense date :
24 April 2019
Number of pages :
153
Institution :
ULiège - Université de Liège
Degree :
Docteur en sciences agronomiques et ingénierie biologique
Promotor :
Bindelle, Jérôme  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Ingénierie des productions animales et nutrition
Kambashi mutiaka, Bienvenu
President :
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Smart Technologies for Food and Biobased Products (SMARTECH)
Secretary :
Richel, Aurore  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Smart Technologies for Food and Biobased Products (SMARTECH)
Jury member :
Delvigne, Frank  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Microbial, food and biobased technologies
Everaert, Nadia ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT
Rodriguez, Julie
Available on ORBi :
since 09 April 2019

Statistics


Number of views
101 (28 by ULiège)
Number of downloads
24 (23 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi