Poster (Scientific congresses and symposiums)
Influence of the ripening stage and the lyophilization of wild cardoon flowers on their chemical composition, enzymatic activities of extracts and technological properties of cheese curds
Ben Amira, Amal; Blecker, Christophe; Richel, Aurore et al.
20186è Journées scientifiques de l'Agro-Alimentaire
 

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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Ben Amira, Amal
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > SMARTECH
Richel, Aurore  ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > SMARTECH
Fickers, Patrick ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Microbial, food and biobased technologies
Francis, Frédéric  ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Gestion durable des bio-agresseurs
Besbes, Souhail
Attia, Hamadi
Language :
English
Title :
Influence of the ripening stage and the lyophilization of wild cardoon flowers on their chemical composition, enzymatic activities of extracts and technological properties of cheese curds
Publication date :
18 March 2018
Event name :
6è Journées scientifiques de l'Agro-Alimentaire
Event organizer :
Association Méditerranéenne de l'Agroalimentaire
Event place :
Sousse, Tunisia
Event date :
du 18 au 21 mars 2018
Available on ORBi :
since 13 July 2018

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57 (2 by ULiège)
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