Scientific conference in universities or research centers (Scientific conferences in universities or research centers)
Interfacial behavior of colored protein fractions from Spirulina platensis: Total Soluble (TSSP), Green Soluble, and Blue Soluble (BSSP) fractions
Barka, Abakoura; Blecker, Christophe
2018
 

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Keywords :
Spirilina; Protein; Interfacial behaviour
Research center :
TERRA Teaching and Research Centre - TERRA
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Barka, Abakoura ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > SMARTECH
Language :
English
Title :
Interfacial behavior of colored protein fractions from Spirulina platensis: Total Soluble (TSSP), Green Soluble, and Blue Soluble (BSSP) fractions
Publication date :
29 January 2018
Event name :
Séminaire SAF-TERRA
Event organizer :
SAF-TERRA ULg Gembloux Agro Bio Tech
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
29 janvier 2018
Commentary :
Une présentation orale d'une bonne partie des activités de thèse au sein de l'unité
Available on ORBi :
since 20 March 2018

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