Article (Scientific journals)
Effect of extraction pH on techno-functional properties of crude extracts from wild cardoon (Cynara cardunculus L.) flowers
Ben Amira, Amal; Makhlouf, Ines; Petrut, Raul Flaviu et al.
2017In Food Chemistry, 225, p. 258-266
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Keywords :
Wild cardoon; Crude extract; Extraction pH; Milk-clotting activity; Rheological properties; TURBISCAN
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Ben Amira, Amal ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Makhlouf, Ines
Petrut, Raul Flaviu ;  Université de Liège - ULiège > Form. doct. sc. agro. & ingé. biol.
Francis, Frédéric  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Gestion durable des bio-agresseurs
Bauwens, Julien ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Entomologie fonctionnelle et évolutive
Attia, Hamadi
Besbes, Souhail
Blecker, Christophe ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Science des alim. et formul.
Language :
English
Title :
Effect of extraction pH on techno-functional properties of crude extracts from wild cardoon (Cynara cardunculus L.) flowers
Publication date :
10 January 2017
Journal title :
Food Chemistry
ISSN :
0308-8146
eISSN :
1873-7072
Publisher :
Elsevier Science, Oxford, United Kingdom
Volume :
225
Pages :
258-266
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 10 March 2017

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