Modelling the development of potential spoilage and biopreservative microorganisms on precooked pasta in different conditions of temperature based on classical microbiology and 16S rDNA metagenomic
Gand, Mathieu; Cargnel, M.; Kergourlay, Gilleset al.
2014 • Dix-neuvième conférence de microbiologie des aliments
Gand, Mathieu; Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Cargnel, M.
Kergourlay, Gilles ; Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Nezer, Carine
Daube, Georges ; Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Modelling the development of potential spoilage and biopreservative microorganisms on precooked pasta in different conditions of temperature based on classical microbiology and 16S rDNA metagenomic
Publication date :
18 September 2014
Event name :
Dix-neuvième conférence de microbiologie des aliments