No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Microbial diversity and dynamics during Kombucha fermentation
Coton, M.; Pawtowski, A.; Taminiau, Bernard et al.
2014FoodMicro 2014
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Coton, M.
Pawtowski, A.
Taminiau, Bernard  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Taillard, C.
Deniel, F.
Weill, A.
Delhalle, Laurent 
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Coton, E.
Language :
English
Title :
Microbial diversity and dynamics during Kombucha fermentation
Publication date :
01 September 2014
Event name :
FoodMicro 2014
Event place :
Nantes, France
Event date :
1-4 septembre 2014
Audience :
International
Available on ORBi :
since 05 February 2017

Statistics


Number of views
47 (3 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi