Poster (Scientific congresses and symposiums)
Chemometrics for the evaluation of white pudding ageing on the basis of near infrared spectroscopy
Abbas, O.; Adolphe, Ysabelle; Fernandez Pierna, J.A. et al.
2012Colloque "XIII Chemometrics in Analytical Chemistry"
 

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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Abbas, O.;  Centre Wallon de Recherche Agronomique (CRA-W) > Département Qualité des Productions Agricoles
Adolphe, Ysabelle ;  Université de Liège > Département des Sciences des Denrées alimentaires (DDA)
Fernandez Pierna, J.A.
Clinquart, Antoine ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Technologie des denrées alimentaires
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Baeten, V.;  Centre Wallon de Recherche Agronomique (CRA-W) > Département Qualité des Productions Agricoles
Dardenne, P.;  Centre Wallon de Recherche Agronomique (CRA-W) > Département Qualité des Productions Agricoles
Language :
English
Title :
Chemometrics for the evaluation of white pudding ageing on the basis of near infrared spectroscopy
Publication date :
June 2012
Event name :
Colloque "XIII Chemometrics in Analytical Chemistry"
Event place :
Budapest, Hungary
Event date :
25-29 juin 2012
Audience :
International
Name of the research project :
CONSALIM
Funders :
Région Wallonne : DGO6
Available on ORBi :
since 02 December 2016

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