Reference : Chemometrics for the evaluation of white pudding ageing on the basis of near infrared...
Scientific congresses and symposiums : Poster
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/204019
Chemometrics for the evaluation of white pudding ageing on the basis of near infrared spectroscopy
English
Abbas, O. [Centre Wallon de Recherche Agronomique (CRA-W) > Département Qualité des Productions Agricoles > > >]
Adolphe, Y. [Université de Liège > Département des Sciences des Denrées alimentaires (DDA) > > >]
Fernandez Pierna, J.A. []
Clinquart, Antoine mailto [Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Technologie des denrées alimentaires >]
Daube, Georges mailto [Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires >]
Baeten, V. [Centre Wallon de Recherche Agronomique (CRA-W) > Département Qualité des Productions Agricoles > > >]
Dardenne, P. [Centre Wallon de Recherche Agronomique (CRA-W) > Département Qualité des Productions Agricoles > > >]
Jun-2012
No
International
Colloque "XIII Chemometrics in Analytical Chemistry"
25-29 juin 2012
Budapest
Hongrie
Région Wallonne : DGO6
CONSALIM
Researchers ; Professionals ; Students
http://hdl.handle.net/2268/204019

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
CAC 2012.pdfAuthor preprint1.89 MBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.