Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
EFFECT OF EXTRACTION pH ON PHYSICO-CHEMICAL, ENZYMATIC AND TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF CRUDE EXTRACTS FROM WILD CARDOON (CYNARA CARDUNCULUS L.) FLOWERS
BEN AMIRA, Amal; BESBES, Souhail; ATTIA, Hamadi et al.
2016Quatrièmes Journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire
 

Files


Full Text
S2-22.pdf
Publisher postprint (942.63 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Cardoon
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
BEN AMIRA, Amal
BESBES, Souhail
ATTIA, Hamadi
Bauwens, Julien ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Entomologie fonctionnelle et évolutive
Petrut, Raul Flaviu ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Science des alim. et formul.
Francis, Frédéric  ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Entomologie fonctionnelle et évolutive
Blecker, Christophe ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Science des alim. et formul.
Language :
English
Title :
EFFECT OF EXTRACTION pH ON PHYSICO-CHEMICAL, ENZYMATIC AND TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF CRUDE EXTRACTS FROM WILD CARDOON (CYNARA CARDUNCULUS L.) FLOWERS
Publication date :
22 March 2016
Event name :
Quatrièmes Journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire
Event place :
Sousse, Tunisia
Event date :
du 20 au 23 mars 2016
By request :
Yes
Available on ORBi :
since 06 September 2016

Statistics


Number of views
46 (7 by ULiège)
Number of downloads
27 (3 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi