No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Comparative analysis of structuring effects of different lecithin’s on a palm oil-based blend : Part1 : Effects on hardness
Delacharlerie, Sophie; Floter, Eckhard; Deckers, Sylvie et al.
20097th Euro Fed Lipid Congress
Peer reviewed
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Delacharlerie, Sophie ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de TIAA
Floter, Eckhard;  Unilever Vlaardingen
Deckers, Sylvie;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de TIAA
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Deroanne, Claude;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de TIAA
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de TIAA
Language :
English
Title :
Comparative analysis of structuring effects of different lecithin’s on a palm oil-based blend : Part1 : Effects on hardness
Publication date :
2009
Event name :
7th Euro Fed Lipid Congress
Event organizer :
Euro Fed Lipid
Event place :
Graz, Austria
Event date :
du 18 octobre au 21 octobre 2009
Audience :
International
Peer reviewed :
Peer reviewed
Name of the research project :
Optim'oils
Funders :
UE - Union Européenne [BE]
Available on ORBi :
since 16 March 2010

Statistics


Number of views
70 (11 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi