Reference : Method of testing for animal-derived ingredients in foods
Patent : Patent
Life sciences : Microbiology
http://hdl.handle.net/2268/184239
Method of testing for animal-derived ingredients in foods
English
[en] Nouvelle méthode de détection et de quantification d’ADN d’origine animale dans les aliments
Daube, Georges mailto [Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires >]
Burteau, Sophie [Université de Liège - ULiège > > > >]
Nezer, Carine [Quality Partner > > > >]
Delhalle, Laurent mailto [Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires >]
2-Jul-2015
2013-12-27
World Intellectual Property Organisation
WO 2015/097030 A1
EP13199634.0-1404
A
NA
Université de Liège et Quality Partner s.a.
C12Q 1/68 (2006.01)
NA
NA
NA
[en] authenticity ; food ; animal origin
Researchers ; Professionals
http://hdl.handle.net/2268/184239

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
WO2015097030A1species.pdfPublisher postprint2.22 MBView/Open
Open access
Brevet accordé.pdfPublisher postprint3.9 MBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.