Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Etude des propriétés moussantes de la sève du palmier dattiers (Phoenix Dactylifera L.)
Makhlouf, Ines; Razafindralambo, Hary; Attia, Hamadi et al.
2015Troisièmes Journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire
 

Files


Full Text
Etude des propriétés moussantes.pdf
Publisher postprint (262.53 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Sève du palmier dattier; Sexe du palmier; Durée de la collecte; Capacité moussante; Stabilité moussante
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Makhlouf, Ines
Razafindralambo, Hary  ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > SMARTECH
Attia, Hamadi
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Besbes, Souhail
Language :
French
Title :
Etude des propriétés moussantes de la sève du palmier dattiers (Phoenix Dactylifera L.)
Publication date :
17 March 2015
Event name :
Troisièmes Journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire
Event organizer :
Association Méditerranéenne des Industries Agro-Alimentaires
Event place :
Hammamet, Tunisia
Event date :
du 15 au 18 mars 2015
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 24 March 2015

Statistics


Number of views
78 (5 by ULiège)
Number of downloads
142 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi