Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
Download
Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Etude des propriétés moussantes de la sève du palmier dattiers (Phoenix Dactylifera L.)
Makhlouf, Ines
;
Razafindralambo, Hary
;
Attia, Hamadi
et al.
2015
•
Troisièmes Journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/179571
Files (1)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
Etude des propriétés moussantes.pdf
Publisher postprint (262.53 kB)
Download
All documents in ORBi are protected by a
user license
.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Keywords :
Sève du palmier dattier; Sexe du palmier; Durée de la collecte; Capacité moussante; Stabilité moussante
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Makhlouf, Ines
Razafindralambo, Hary
;
Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > SMARTECH
Attia, Hamadi
Blecker, Christophe
;
Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Besbes, Souhail
Language :
French
Title :
Etude des propriétés moussantes de la sève du palmier dattiers (Phoenix Dactylifera L.)
Publication date :
17 March 2015
Event name :
Troisièmes Journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire
Event organizer :
Association Méditerranéenne des Industries Agro-Alimentaires
Event place :
Hammamet, Tunisia
Event date :
du 15 au 18 mars 2015
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 24 March 2015
Statistics
Number of views
88 (5 by ULiège)
Number of downloads
147 (0 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi