Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Evolution des connaissances sur la membrane du globule gras du lait et perspectives de recherche
Blecker, Christophe; Danthine, Sabine
20142ème journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire (J.S.A.A. 2014)
 

Files


Full Text
Evolution des connaissances sur la membrane.pdf
Author postprint (578.63 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
MFGM, Structure, Beurre
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Language :
French
Title :
Evolution des connaissances sur la membrane du globule gras du lait et perspectives de recherche
Publication date :
06 April 2014
Event name :
2ème journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire (J.S.A.A. 2014)
Event organizer :
Association Méditerranéenne des Industries Agro-Alimentaires (A.M.I.A.A.)
Event place :
Sousse, Tunisia
Event date :
du 4 au 7 avril 2014
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 08 May 2014

Statistics


Number of views
48 (7 by ULiège)
Number of downloads
48 (6 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi