Poster (Scientific congresses and symposiums)
Microwave-assisted batch enzymatic interesterification of palm stearin/rapeseed oil blends
Simon, Camille; Richel, Aurore; Fauconnier, Marie-Laure et al.
2014Food Structure & Functionality Forum Symposium
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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Simon, Camille
Richel, Aurore  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Fauconnier, Marie-Laure  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie générale et organique
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Language :
English
Title :
Microwave-assisted batch enzymatic interesterification of palm stearin/rapeseed oil blends
Publication date :
2014
Event name :
Food Structure & Functionality Forum Symposium
Event organizer :
FSFF
Event place :
Amsterdam, Netherlands
Event date :
du 30/3/14 au 2/4/14
Audience :
International
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 21 April 2014

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