Article (Scientific journals)
Vers une intégration du sorgho comme matière première pour la brasserie moderne (synthèse bibliographique)
Bwanganga Tawaba, J.-C.; Ba, Khady; Destain, Jacqueline et al.
2013In Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, 17 (4), p. 622-633
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
2013 BwangangaBASE.pdf
Publisher postprint (301.66 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Biotechnology
Food science
Author, co-author :
Bwanganga Tawaba, J.-C.
Ba, Khady ;  Université de Liège - ULiège > Doct. sc. agro. & ingé. biol.
Destain, Jacqueline ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Bio-industries
Malumba Kamba, Paul  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Labo. d'Ingénierie des procédés agro-alim.
Bera, François ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles
Language :
French
Title :
Vers une intégration du sorgho comme matière première pour la brasserie moderne (synthèse bibliographique)
Publication date :
2013
Journal title :
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement
ISSN :
1370-6233
eISSN :
1780-4507
Publisher :
Presses Agronomiques de Gembloux, Gembloux, Belgium
Volume :
17
Issue :
4
Pages :
622-633
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 21 February 2014

Statistics


Number of views
197 (12 by ULiège)
Number of downloads
484 (12 by ULiège)

Scopus citations®
 
2
Scopus citations®
without self-citations
2

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi