Article for a general audience (Diverse speeches and writings)
L'âge d'abattage influence-t-il la qualité de la viande?
De Maeseneire, Coraline; Sindic, Marianne; Colot, Catherine et al.
2014
 

Files


Full Text
sillon.pdf
Publisher postprint (387.91 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Poulets; âge d'abattage; génétique; qualité organoleptique
Research center :
Université de Liège - Gembloux Agro-Bio Tech
Disciplines :
Food science
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
De Maeseneire, Coraline ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire Qualité et sécurité des produits agro-aliment.
Colot, Catherine;  Filière Avicole et Cunicole Wallonne
Beckers, Yves  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Language :
French
Title :
L'âge d'abattage influence-t-il la qualité de la viande?
Publication date :
24 January 2014
Journal title :
Sillon Belge
Publisher :
Editions Rurales, La Hulpe, Belgium
Name of the research project :
Influence de l'âge et du poids d'abattage sur la qualité organoleptique du poulet de chair à croissance lente en région wallonne
Funders :
SPW DG03-DGARNE - Service Public de Wallonie. Direction Générale Opérationnelle Agriculture, Ressources naturelles et Environnement [BE]
Available on ORBi :
since 11 February 2014

Statistics


Number of views
78 (11 by ULiège)
Number of downloads
7 (4 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi