Reference : Detection and characterization of Bifidobacterium crudilactis and B. mongoliense able...
Scientific journals : Article
Life sciences : Microbiology
http://hdl.handle.net/2268/159170
Detection and characterization of Bifidobacterium crudilactis and B. mongoliense able to grow during the manufacturing process of French raw milk cheeses
English
Delcenserie, Véronique mailto [Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Gestion de la qualité dans la chaîne alimentaire >]
Taminiau, Bernard mailto [Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Microbiologie des denrées alimentaires >]
Gavini, Françoise mailto []
de Schaetzen, Marie-Athenais mailto []
Cleenwerck, Ilse mailto []
Theves, Muriel mailto []
Mahieu, Melanie []
Daube, Georges mailto [Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Microbiologie des denrées alimentaires >]
29-Oct-2013
BMC Microbiology
13
239
Yes (verified by ORBi)
International
1471-2180
http://hdl.handle.net/2268/159170

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
BMC_2013_provisional.pdfAuthor postprint1.24 MBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.