Poster (Scientific congresses and symposiums)
Xylo-oligosaccharides du tourteau de colza: extraction, caractérisation physico-chimique et typologie
Ben Amira, Amal; Mertens, Cécile; Blecker, Christophe et al.
2013Premières Journées Scientifiques de l’Agro-alimentaire
 

Files


Full Text
20130531 poster JSAA Amal.pdf
Author postprint (1.1 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
rapeseed meal; xylooligosaccharides; physicochemical properties
Disciplines :
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Ben Amira, Amal;  Ecole Nationale d’ingénieurs de Sfax
Mertens, Cécile ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Attia, Hamadi;  Ecole Nationale d’ingénieurs de Sfax
Besbes, Souhail;  Ecole Nationale d’ingénieurs de Sfax
Language :
French
Title :
Xylo-oligosaccharides du tourteau de colza: extraction, caractérisation physico-chimique et typologie
Alternative titles :
[en] Xylooligossacharides of rapeseed meal: extraction, physicochemical characterisation and typology
Publication date :
May 2013
Event name :
Premières Journées Scientifiques de l’Agro-alimentaire
Event organizer :
Association Méditerranéenne des Industries Agro-alimentaires
Event place :
Sousse, Tunisia
Event date :
du 24 au 26 mai 2013
Audience :
International
Available on ORBi :
since 01 July 2013

Statistics


Number of views
68 (11 by ULiège)
Number of downloads
179 (9 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi