Poster (Scientific congresses and symposiums)
Utilisation du jus de datte comme milieu d’immersion pour la déshydratation osmotique des graines de grenade
Bchir, Brahim; Besbes, Souhail; Karoui, Romdhane et al.
2010Journée scientifique de la Société Royale de Chimie sur le thème « Chimie verte »
 

Files


Full Text
Gembloux Postère ok jus de datte.pdf
Publisher postprint (172.5 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Bchir, Brahim ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Besbes, Souhail
Karoui, Romdhane
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Attia, Hamadi
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Language :
French
Title :
Utilisation du jus de datte comme milieu d’immersion pour la déshydratation osmotique des graines de grenade
Alternative titles :
[en] Osmotic Dehydration Kinetics of Pomegranate Seeds Using Date Juice as an Immersion Solution Base
Publication date :
14 October 2010
Number of pages :
2x1m
Event name :
Journée scientifique de la Société Royale de Chimie sur le thème « Chimie verte »
Event organizer :
Université de Liège Gembloux Agro-bio tech
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
14 octobre 2010
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 06 June 2012

Statistics


Number of views
74 (9 by ULiège)
Number of downloads
1 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi