Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Les attentes des consommateurs, des nouveaux critères de sélection porcine
Leroy, Pascal; Beduin, Jean-Marie; Verleyen, Vincent et al.
2000In Sixième Carrefour des productions animales "La sélection animale au service de la Société"
 

Files


Full Text
Les attentes des consommateurs des nouveaux critères de sélection porcine.pdf
Author preprint (107.48 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Leroy, Pascal ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Biostatistique, économie, sélection animale
Beduin, Jean-Marie
Verleyen, Vincent ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Biostatistique, économie, sélection animale - HEMOLIEGE - Cardiologie - Pathologie spéciale et réhabilitation
Lebailly, Philippe  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Gembloux Agro-Bio Tech
Berti, Fabio ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Gembloux Agro-Bio Tech
Language :
French
Title :
Les attentes des consommateurs, des nouveaux critères de sélection porcine
Publication date :
2000
Event name :
Sixième Carrefour des productions animales "La sélection animale au service de la Société"
Event organizer :
CRA-W et FUSAGx
Event place :
Gembloux, Belgium
Main work title :
Sixième Carrefour des productions animales "La sélection animale au service de la Société"
Pages :
10
Available on ORBi :
since 30 November 2009

Statistics


Number of views
75 (11 by ULiège)
Number of downloads
550 (20 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi