Leroux, A., Sandersen, C., Borde, L., Van Galen, G., Verleyen, V., Delguste, C., & Amory, H. (September 2010). A retrospective study of Doppler echocardiographic findings in horses referred in a Belgian equine clinic [Poster presentation]. 2010 BEVA Congress, Birmingham, United Kingdom. |
Larivière, J.-M., Michaux, C., Verleyen, V., Hanzen, C., & Leroy, P. (2009). Non-Invasive Methods to Predict Breast Muscle Weight in Slow-Growing Chickens. International Journal of Poultry Science, 8 (7), 689-691. ![]() |
![]() ![]() | Larivière, J.-M., Michaux, C., Farnir, F., Detilleux, J., Verleyen, V., & Leroy, P. (2009). Reproductive Performance of the Ardennaise Chicken Breed under Traditional and Modern Breeding Management Systems. International Journal of Poultry Science, 8 (5), 446-451. doi:10.3923/ijps.2009.446.451 ![]() |
![]() ![]() | Larivière, J. M., Farnir, F., Detilleux, J., Michaux, C., Verleyen, V., & Leroy, P. (2009). Performance, breast morphological and carcass traits in the ardennaise chicken breed. International Journal of Poultry Science, 8 (5), 452-456. doi:10.3923/ijps.2009.452.456 ![]() |
![]() ![]() | Do Duc, L., Bui Van, D., Nguyen Hoang, T., Pham Ngoc, T., Vu Dinh, T., Nguyen Van, D., Verleyen, V., Farnir, F., Leroy, P., & Dang Vu, B. (2008). Kết quả bước đầu đánh giá khả năng sinh trưởng của lợn Pietrain kháng stress nuôi tại Hải Phòng (Việt Nam). Journal des Sciences et Technologies Agricoles, 6 (6), 549-555. ![]() |
![]() ![]() | Youssao, A. K. I., Verleyen, V., Michaux, C., Clinquart, A., & Leroy, P. (2004). Prédiction du gras intermusculaire du porc Piétrain par l'ultrasonographie en temps réel. In Viandes & Produits Carnés - Hors série "10èmes journée Sciences du Muscle et Technologies des Viandes". ![]() |
Leroy, P., Lebailly, P., Beduin, J.-M., Berti, F., & Verleyen, V. (2003). Bleue des prés, Porc Fleuri, Poulet d'Ardenne, trois productions de qualité différenciée en Région Wallonne [Paper presentation]. 8ème Carrefour des productions animales de Gembloux. ![]() |
![]() ![]() | Youssao, A. K. I., Verleyen, V., Michaux, C., Clinquart, A., & Leroy, P. (2003). Prédiction de la composition de la carcasse et de la qualité de viande du Piétrain stress négatif par ultrasonographie en temps réel. Annales de Médecine Vétérinaire, 147 (6), 403-410. ![]() |
Berti, F., Beduin, J.-M., Verleyen, V., Youssao, I., Lebailly, P., & Leroy, P. (2003). La filière Porc Fleuri : vers une appellation d'origine protégée. In Huitième Carrefour des Productions animales "L'avenir des filières de qualité différenciées" (pp. 8). |
![]() ![]() | Youssao, I. A. K., Verleyen, V., Michaux, C., & Leroy, P. (02 December 2002). A comparison of the Fat Lean Meter (CGM), the ultrasonic device Pie Medical 200 and the Piglog 105 for estimation of the lean meat proportion in Pietrain carcasses. Livestock Production Science, 78 (2), 107-114. doi:10.1016/S0301-6226(02)00095-7 ![]() |
![]() ![]() | Youssao, A. K. I., Verleyen, V., Michaux, C., Clinquart, A., & Leroy, P. (2002). Evaluation par ultrasonographie en temps réel de la teneur en gras intramusculaire du porc Piétrain. Annales de Médecine Vétérinaire, 146 (4), 249-255. ![]() |
![]() ![]() | Youssao, A. K. L., Verleyen, V., Michaux, C., Clinquart, A., & Leroy, P. (2002). Composition de la carcasse, qualité de viande et exploitation du Piétrain stress négatif. Annales de Médecine Vétérinaire, 146 (6), 329-338. ![]() |
![]() ![]() | Youssao, A. K. L., Verleyen, V., & Leroy, P. (2002). Evaluation de la composition de la carcasse et de la qualité de la viande par ultrasonographie chez le porc. Annales de Médecine Vétérinaire, 146 (1), 19-29. ![]() |
![]() ![]() | Youssao, A. K. L., Verleyen, V., Michaux, C., & Leroy, P. (2002). Choice of probing site for estimation of carcass lean percentage in Piétrain pig using the real-time ultrasound. Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, 6 (4), 195-200. ![]() |
![]() ![]() | Youssao, A. K. L., Verleyen, V., & Leroy, P. (2002). Prediction of carcass lean content by real-time ultrasound in Piétrain and negative stress Piétrain. Animal Science, 75, 25-32. doi:10.1017/S1357729800052796 ![]() |
![]() ![]() | Leroy, P., Verleyen, V., Beduin, J.-M., Lebailly, P., & Berti, F. (2001). Les attentes des consommateurs, des nouveaux critères de sélection porcine. In Carrefour des productions animales, Gembloux 2001. ![]() |
![]() ![]() | Leroy, P., Beduin, J.-M., Verleyen, V., Lebailly, P., & Berti, F. (2000). Les attentes des consommateurs, des nouveaux critères de sélection porcine. In Sixième Carrefour des productions animales "La sélection animale au service de la Société" (pp. 10). |
Leroy, P., & Verleyen, V. (1999). Performances of the Piétrain ReHal, the new stress negative Piétrain line. In quality of meat and fat in pigs affected by genetics and nutrition [Paper presentation]. EAAP publication N°100, Zürich. ![]() |
Leroy, P., & Verleyen, V. (1999). The new stress negative Piétrain line developped at the Faculty of Veterinary Medicine of the University of Liège [Paper presentation]. AIVETs meeting Brugge Belgium. ![]() |
Leroy, P., Verleyen, V., & Detry, J.-P. (1999). Le porc Piétrain résistant au stress (ReHal) dans la filière porcine [Paper presentation]. 4ème Carrefour des productions animales de Gembloux. ![]() |