Article (Scientific journals)
Composition de la carcasse, qualité de viande et exploitation du Piétrain stress négatif
Youssao, A. K. L.; Verleyen, Vincent; Michaux, Charles et al.
2002In Annales de Médecine Vétérinaire, 146 (6), p. 329-338
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
Composition de la carcasse, qualité de viande et exploitation du Piétrain stress négatif.pdf
Publisher postprint (223.23 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Youssao, A. K. L.
Verleyen, Vincent ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Biostatistique, économie, sélection animale - HEMOLIEGE - Cardiologie - Pathologie spéciale et réhabilitation
Michaux, Charles ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Biostatistique, économie, sélection animale
Clinquart, Antoine ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Leroy, Pascal ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Biostatistique, économie, sélection animale
Language :
French
Title :
Composition de la carcasse, qualité de viande et exploitation du Piétrain stress négatif
Publication date :
2002
Journal title :
Annales de Médecine Vétérinaire
ISSN :
0003-4118
eISSN :
1781-3875
Publisher :
ULg - Université de Liège, Liège, Belgium
Volume :
146
Issue :
6
Pages :
329-338
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 25 October 2011

Statistics


Number of views
86 (10 by ULiège)
Number of downloads
5 (3 by ULiège)

Scopus citations®
 
2
Scopus citations®
without self-citations
1

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi