Profil

Peclers Nathalie

See author's contact details
Main Referenced Co-authors
Beckers, Yves  (1)
Bera, François  (1)
Huart, François  (1)
Malumba Kamba, Paul  (1)
Thomas, Romain (1)
Main Referenced Keywords
Maïs (1); Poulet de chair (1); Séchage (1);
Main Referenced Unit & Research Centers
Laboratoire d'ingénierie des procédés agro-alimentaires (1)
Laboratoire d'élevage de précision et nutrition (1)
Main Referenced Disciplines
Agriculture & agronomy (1)
Animal production & animal husbandry (1)

Publications (total 1)

The most downloaded
23 downloads
Huart, F., Malumba Kamba, P., Beckers, Y., Bera, F., Peclers, N., & Thomas, R. (2018). Le séchage est susceptible d’affecter la valeur énergétique des lots de maïs à destination des poulets de chair [Paper presentation]. 18ème journée d'étude des productions porcines et avicoles, Namur, Belgium. https://hdl.handle.net/2268/229608

Huart, F., Malumba Kamba, P., Beckers, Y., Bera, F., Peclers, N., & Thomas, R. (2018). Le séchage est susceptible d’affecter la valeur énergétique des lots de maïs à destination des poulets de chair [Paper presentation]. 18ème journée d'étude des productions porcines et avicoles, Namur, Belgium.

Contact ORBi