Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
L’huile de palme et ses alternatives : aspects technologiques
Danthine, Sabine; Lefebure, Emilie
2011Le palme entre mythes et réalités?
 

Files


Full Text
L'huile de palme et ses alternatives _ aspects technologiques.pdf
Author postprint (796.42 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Lefebure, Emilie ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
French
Title :
L’huile de palme et ses alternatives : aspects technologiques
Publication date :
02 February 2011
Number of pages :
41
Event name :
Le palme entre mythes et réalités?
Event organizer :
La margarinerie SA Aigremont
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
02/02/2011
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 23 May 2011

Statistics


Number of views
83 (19 by ULiège)
Number of downloads
4 (3 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi