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Poster (Scientific congresses and symposiums)
Interfacial and emulsifying properties of Bacillus suvtilis lipopeptides
Deleu, Magali; Razafindralambo, Hary; Popineau, Yves et al.
1997Second world congress on emulsions
 

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Disciplines :
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Deleu, Magali  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Razafindralambo, Hary  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Popineau, Yves
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Language :
English
Title :
Interfacial and emulsifying properties of Bacillus suvtilis lipopeptides
Publication date :
1997
Event name :
Second world congress on emulsions
Event place :
Bordeaux, France
Event date :
23-26 septembre 1997
Audience :
International
Available on ORBi :
since 16 May 2011

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