Article (Scientific journals)
Races bovines bouchères: stratégies d’orientation des viandes par analyse factorielle
Cuvelier, Christine; Clinquart, Antoine; Cabaraux, Jean-François et al.
2006In Viandes et Produits Carnés, 24, p. 195-200
Peer reviewed
 

Files


Full Text
Races_bovines_Cuvelier_VPC_2006.pdf
Publisher postprint (4.12 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Cuvelier, Christine ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences fonctionnelles > Pharmacologie, pharmacothérapie et toxicologie
Clinquart, Antoine ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Cabaraux, Jean-François  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Ecologie et éthologie vétérinaires
Istasse, Louis ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Hornick, Jean-Luc  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Language :
French
Title :
Races bovines bouchères: stratégies d’orientation des viandes par analyse factorielle
Publication date :
2006
Journal title :
Viandes et Produits Carnés
ISSN :
0241-0389
Publisher :
Association pour le Développement de l'Institut de la Viande, Clermond-Ferrand, France
Volume :
24
Pages :
195-200
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 11 March 2009

Statistics


Number of views
119 (8 by ULiège)
Number of downloads
5 (4 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi