Paper published in a journal (Scientific congresses and symposiums)
Comparison between growing fattening bulls finished at grass or indoors. II. Meat characteristics and fat composition
Hornick, Jean-Luc; Gauthier, Sabine; Clinquart, Antoine et al.
1995In Animal Production, p. 554-554
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Keywords :
Fattening; Bulls; Indoor; pub abs; Animal performance; Carcass
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Hornick, Jean-Luc  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Gauthier, Sabine
Clinquart, Antoine ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Van Eenaeme, Christian 
Istasse, Louis ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Language :
English
Title :
Comparison between growing fattening bulls finished at grass or indoors. II. Meat characteristics and fat composition
Publication date :
1995
Event name :
Proceedings of the IVth International Symposium on the Nutrition of Herbivores
Event organizer :
Institut National de la Recherche Agronomique
Audience :
International
Journal title :
Animal Production
ISSN :
0003-3561
Publisher :
Durrant Periodicals
Pages :
554-554
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 14 January 2011

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