Article for a general audience (Diverse speeches and writings)
Etat des lieux des obligations en matière de cuisine collective.
Dehon, Lydie; Goebel, Laurence; Moerman, John et al.
2006
 

Files


Full Text
état des lieux des obligations en matière.pdf
Author preprint (3.19 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Life sciences: Multidisciplinary, general & others
Author, co-author :
Dehon, Lydie;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Goebel, Laurence;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Moerman, John;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des Industries agro-alimentaires
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
French
Title :
Etat des lieux des obligations en matière de cuisine collective.
Publication date :
2006
Journal title :
Métiers de bouche.
Pages :
24-26
Available on ORBi :
since 31 August 2010

Statistics


Number of views
61 (2 by ULiège)
Number of downloads
2 (2 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi