Reference : Practical case of HACCP methodology used for Staphylococcus aureus groth control in r...
Scientific congresses and symposiums : Paper published in a book
Life sciences : Microbiology
http://hdl.handle.net/2268/71025
Practical case of HACCP methodology used for Staphylococcus aureus groth control in raw milk "fromage frais".
English
Broze, Olivier [Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires > >]
Defrize, Nathalie [Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires > >]
Sindic, Marianne mailto [Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires >]
Deroanne, Claude [Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires > >]
Sep-2004
Proceedings of the Ninth conference on food microbiology
Yes
National
Ninth conference on food microbiology
du 16 septembre 2004 au 17 septembre 2004
Universités de Liège et Gand
Belgique
http://hdl.handle.net/2268/71025

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Restricted access
practical case of HACPP.pdfPublisher postprint1.71 MBRequest copy

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.