Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Practical case of HACCP methodology used for Staphylococcus aureus groth control in raw milk "fromage frais".
Broze, Olivier; Defrize, Nathalie; Sindic, Marianne et al.
2004In Proceedings of the Ninth conference on food microbiology
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Disciplines :
Microbiology
Author, co-author :
Broze, Olivier;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Defrize, Nathalie;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Deroanne, Claude;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
English
Title :
Practical case of HACCP methodology used for Staphylococcus aureus groth control in raw milk "fromage frais".
Publication date :
September 2004
Event name :
Ninth conference on food microbiology
Event organizer :
Universités de Liège et Gand
Event place :
Belgium
Event date :
du 16 septembre 2004 au 17 septembre 2004
Main work title :
Proceedings of the Ninth conference on food microbiology
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 31 August 2010

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