Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
Request a copy
Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Etude de l'influence des paramètres de pré-abattage sur le pH des carcasses de porc.
Sindic, Marianne
;
Mertens, Gilles
;
Renkens, M.
et al.
2006
•
In
Viandes et Produits carnés - Hors série
Peer reviewed
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/71016
Files (1)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
etude de l'influence des paramètes de pre-abattage.pdf
Publisher postprint (1.57 MB)
Request a copy
All documents in ORBi are protected by a
user license
.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Sindic, Marianne
;
Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Mertens, Gilles
Renkens, M.
Deroanne, Claude;
Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
French
Title :
Etude de l'influence des paramètres de pré-abattage sur le pH des carcasses de porc.
Publication date :
2006
Event name :
11èmes journées "Sciences du Muscle et Technologie des Viandes"
Event place :
Clermont Ferrand, France
Event date :
4 octobre 2006 au 5 octobre 2006
Audience :
International
Main work title :
Viandes et Produits carnés - Hors série
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 31 August 2010
Statistics
Number of views
46 (2 by ULiège)
Number of downloads
1 (0 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi