Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
Request a copy
Article (Scientific journals)
Corps étrangers et HACCP dans les PME : application au secteur pâtisserie sèche/biscuiterie.
de Biourge, Sandrine
;
Quenon, Nathalie
;
Sindic, Marianne
2006
•
In
Industries Alimentaires et Agricoles, 123
(4-5), p. 10-13
Peer reviewed
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/71013
Files (1)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
corps étrangers et HACCP dans les PME.pdf
Publisher postprint (3.93 MB)
Request a copy
All documents in ORBi are protected by a
user license
.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
de Biourge, Sandrine;
Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Quenon, Nathalie;
Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Sindic, Marianne
;
Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
French
Title :
Corps étrangers et HACCP dans les PME : application au secteur pâtisserie sèche/biscuiterie.
Publication date :
2006
Journal title :
Industries Alimentaires et Agricoles
ISSN :
0019-9311
Publisher :
Association des Chimistes et Ingénieurs de Sucrerie, Paris, France
Volume :
123
Issue :
4-5
Pages :
10-13
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 31 August 2010
Statistics
Number of views
150 (4 by ULiège)
Number of downloads
9 (0 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi