No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Influence of ageing time on some meat characteristics in quality of double-muscled Belgian Blue White bulls.
Nicolay, Laurence; Sindic, Marianne; Frere, Pol et al.
1996Viande et alimentation saine
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Nicolay, Laurence;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Frere, Pol ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Krafft, Alain
Delvaux, Anne;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx
Deroanne, Claude;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
English
Title :
Influence of ageing time on some meat characteristics in quality of double-muscled Belgian Blue White bulls.
Publication date :
28 November 1996
Event name :
Viande et alimentation saine
Event organizer :
BAMST
Event place :
Grand-Bigard, Belgium
Event date :
28 novembre 1996
By request :
Yes
Available on ORBi :
since 27 August 2010

Statistics


Number of views
37 (0 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi