Article for a general audience (Diverse speeches and writings)
L'abreuvement des porcs : une eau en quantité et de qualité !
Boudry, Christelle
2010
 

Files


Full Text
Abreuvement des porcs.pdf
Author postprint (463.92 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
porc; abreuvement; qualité; quantité
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Boudry, Christelle ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Language :
French
Title :
L'abreuvement des porcs : une eau en quantité et de qualité !
Alternative titles :
[en] Water supply of pigs : quantity and quality
Publication date :
July 2010
Journal title :
Essentiel du Porc (L')
Publisher :
Filière porcine wallonne, Gembloux, Belgium
Volume :
11
Issue :
3
Pages :
26-28
Available on ORBi :
since 02 August 2010

Statistics


Number of views
136 (6 by ULiège)
Number of downloads
3147 (23 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi