Article (Scientific journals)
Characterisation of an Antilisterial Bacteriocin Produced by Lactobacillus sakei CWBI-B1365 Isolated from Raw Poultry Meat and Determination of Factors Controlling its Production
Dortu, C.; Fickers, Patrick; Franz, C.M.A.P. et al.
2009In Probiotics and Antimicrobial Proteins, 1, p. 75-84
Peer reviewed
 

Files


Full Text
Dortu.pdf
Publisher postprint (271.01 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Microbiology
Author, co-author :
Dortu, C.
Fickers, Patrick ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Physiologie et génétique bactériennes - Centre d'ingénierie des protéines
Franz, C.M.A.P.
Ndagano, Dora ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles
Huch, M.
Holzapfel, W. H.
Joris, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Physiologie et génétique bactériennes - Centre d'ingénierie des protéines
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles - Bio-industries
Language :
English
Title :
Characterisation of an Antilisterial Bacteriocin Produced by Lactobacillus sakei CWBI-B1365 Isolated from Raw Poultry Meat and Determination of Factors Controlling its Production
Publication date :
2009
Journal title :
Probiotics and Antimicrobial Proteins
ISSN :
1867-1306
eISSN :
1867-1314
Publisher :
Springer, New York, United States - New York
Volume :
1
Pages :
75-84
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 25 June 2010

Statistics


Number of views
71 (15 by ULiège)
Number of downloads
5 (5 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi