Scientific conference in universities or research centers (Scientific conferences in universities or research centers)
Effets de la dureté des grains et du mode de présentation du froment sur la digestion de l'amidon chez le poulet de chair
Piron, Fabien; Collin, Cécile; Bodson, Bernard et al.
2007
 

Files


Full Text
Effets de la dureté des grains et du mode de présentation ….pdf
Publisher postprint (55.4 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
broiler chickens; wheat; hardness; starch digestion; poulet; blé; dureté; digestion de l'amidon
Disciplines :
Agriculture & agronomy
Food science
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Piron, Fabien ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Collin, Cécile;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Phytotechnie des régions tempérées
Thewis, André ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Beckers, Yves  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Language :
French
Title :
Effets de la dureté des grains et du mode de présentation du froment sur la digestion de l'amidon chez le poulet de chair
Publication date :
28 February 2007
Number of pages :
7
Event name :
Livre Blanc Céréales - Fumure et protection des céréales
Event organizer :
Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx
Centre Wallon de Recherches Agronomiques de Gembloux - CRA-Gx
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
28 février 2007
Additional URL :
Funders :
Ministère de la Région wallone, Direction générale de l'agriculture
Available on ORBi :
since 18 June 2010

Statistics


Number of views
91 (14 by ULiège)
Number of downloads
1302 (18 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi