Conference given outside the academic context (Diverse speeches and writings)
L'amidon natif du grain de blé: un composé naturel à valoriser par la connaissance de ses propriétés techno-fonctionnelles?
Massaux, Carine; Bodson, Bernard; Lenartz, J. et al.
2006
 

Files


Full Text
Amidon.pdf
Publisher postprint (119.24 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
blé; amidon
Disciplines :
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Massaux, Carine;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Technologie des Industries agro-alimentaires
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Phytotechnie des régions tempérées
Lenartz, J.
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Technologie des Industries agro-alimentaires
Sinnaeve, Georges;  CRA-W
Dardenne, P.
Falisse, André
Deroanne, Claude
Language :
French
Title :
L'amidon natif du grain de blé: un composé naturel à valoriser par la connaissance de ses propriétés techno-fonctionnelles?
Publication date :
22 February 2006
Number of pages :
7
Event name :
Livre Blanc Céréales - Gembloux
Event organizer :
FuSAGX et CRA-W
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
22 février 2006
Additional URL :
Available on ORBi :
since 08 June 2010

Statistics


Number of views
59 (3 by ULiège)
Number of downloads
1671 (10 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi