Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Influence de la substitution du tourteau de soja par des graines de lupin, avec ou sans complément d'alpha-galactosidase, sur la digestibilité des régimes et la rétention azotée du porc en croissance
Froidmont, Eric; Schoeling, Olivia; Deliège, Françoise et al.
2003In Journées Recherche Porcine
Peer reviewed
 

Files


Full Text
2003-35-105 Froidmont - Influence de la substitution du tourteau de soja....pdf
Publisher postprint (461.91 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Froidmont, Eric
Schoeling, Olivia
Deliège, Françoise
Wathelet, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Wavreille, José
Barthiaux-Thill, Nicole
Language :
English
Title :
Influence de la substitution du tourteau de soja par des graines de lupin, avec ou sans complément d'alpha-galactosidase, sur la digestibilité des régimes et la rétention azotée du porc en croissance
Publication date :
2003
Audience :
International
Main work title :
Journées Recherche Porcine
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 03 June 2010

Statistics


Number of views
32 (2 by ULiège)
Number of downloads
1 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi