Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Qualité froment: L'amidon de blé, une matière première agricole aux caractéristiques et propriétés diverses mais maîtrisables
Bodson, Bernard; Massaux, Carine; Paridaens, A. M. et al.
2008In Livre Blanc: Céréales - Gembloux
 

Files


Full Text
9. Qualité froment.pdf
Publisher postprint (311.38 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
blé; amidon; qualité
Disciplines :
Agriculture & agronomy
Food science
Biochemistry, biophysics & molecular biology
Author, co-author :
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Phytotechnie des régions tempérées
Massaux, Carine;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Technologie des Industries agro-alimentaires
Paridaens, A. M.
Lenartz, Jonathan
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Sinnaeve, Georges;  Centre Wallon de recherches agronomiques
Dardenne, Pierre
Deroanne, Claude
Language :
French
Title :
Qualité froment: L'amidon de blé, une matière première agricole aux caractéristiques et propriétés diverses mais maîtrisables
Publication date :
20 February 2008
Event name :
Livre Blanc Céréales - Gembloux
Event organizer :
Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux
Centre Wallon de Recherches Agronomiques de Gembloux
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
20 février 2008
Main work title :
Livre Blanc: Céréales - Gembloux
Collection name :
Edition février 2008
Pages :
9/1-9/6
Additional URL :
Available on ORBi :
since 01 June 2010

Statistics


Number of views
73 (4 by ULiège)
Number of downloads
239 (8 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi