No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Dioxin analysis in feed and food : cell-based assay versus mass spectrometry method
Scippo, Marie-Louise; Rybertt, Soledad; Eppe, Gauthier et al.
20053rd AOAC Europe-Eurachem Symposium
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Rybertt, Soledad
Eppe, Gauthier  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie analytique inorganique - Center for Analytical Research and Technology (CART)
Massart, Anne-Cécile ;  Université de Liège - ULiège > Center for Analytical Research and Technology (CART)
De Pauw, Edwin  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Dioxin analysis in feed and food : cell-based assay versus mass spectrometry method
Publication date :
2005
Event name :
3rd AOAC Europe-Eurachem Symposium
Event place :
Bruxelles, Belgium
Event date :
March 3-4 2005
Audience :
International
Available on ORBi :
since 30 May 2010

Statistics


Number of views
22 (1 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi