No full text
External report (Reports)
New experimental approach of identification and characterization of emerging risks in food safety (EMRISK).
Ribonnet, Laurence; Sergent, Thérèse; Nobels, Ingrid et al.
2007
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Ribonnet, Laurence
Sergent, Thérèse
Nobels, Ingrid
Dardenne, Freddy
Van Peteghem, Carlos
De Saeger, Sarah
Schaut, A.
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Muller, Marc  ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > GIGA-R : Biologie et génétique moléculaire
Van Der Heiden, Edwige ;  Université de Liège - ULiège > Centre d'ingénierie des protéines
Language :
English
Title :
New experimental approach of identification and characterization of emerging risks in food safety (EMRISK).
Publication date :
2007
Publisher :
FPS
Report number :
Convention N° RT-05/07, Federal public service Health, food chain safety and environment,
Available on ORBi :
since 29 May 2010

Statistics


Number of views
49 (5 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi