Contribution to collective works (Parts of books)
Olfactory Receptors
Parmentier, M.; Schurmans, Stéphane; Libert, F. et al.
1994In Peroutka, S. (Ed.) Handbook of Receptors and Channels: G Protein Coupled Receptors
 

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ParmentierM_BookRecepChannels_1994.pdf
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Disciplines :
Genetics & genetic processes
Biochemistry, biophysics & molecular biology
Author, co-author :
Parmentier, M.;  Université Libre de Bruxelles - ULB
Schurmans, Stéphane  ;  Université Libre de Bruxelles - ULB > Institut de Recherche Interdisciplinaire en Biologie Humaine et Nucléaire, Institut de Biologie et de Médecine Moléculaire
Libert, F.;  Université Libre de Bruxelles - ULB
Vanderhaegen, P.;  Université Libre de Bruxelles - ULB
Vassart, G.;  Université Libre de Bruxelles - ULB
Language :
English
Title :
Olfactory Receptors
Publication date :
1994
Main work title :
Handbook of Receptors and Channels: G Protein Coupled Receptors
Editor :
Peroutka, S.
Publisher :
CRC Press, Boca Raton
ISBN/EAN :
0849383218
Pages :
237-250
Available on ORBi :
since 15 January 2010

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