Specialised master (Dissertations and theses)
Caractérisation de propriétés physicochimiques de matières grasses en vue de formuler des shortenings adaptés à des besoins technologiques particuliers
Danthine, Sabine
2004
 

Files


Full Text
DEA SD page de garde.docx
Author preprint (15.98 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Language :
French
Title :
Caractérisation de propriétés physicochimiques de matières grasses en vue de formuler des shortenings adaptés à des besoins technologiques particuliers
Defense date :
2004
Institution :
ULiège. GxABT - Liège Université. Gembloux Agro-Bio Tech
Promotor :
Deroanne, Claude
Available on ORBi :
since 27 April 2010

Statistics


Number of views
77 (7 by ULiège)
Number of downloads
36 (5 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi