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Stickiness properties evaluation of starch suspension gels.
Bodson, Bernard; Blecker, Christophe; Sindic, Marianne et al.
2002EU/ICC Cereal Conference 2002, ECC 2002, Implementation of the European Research Area
 

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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Deroanne, Claude
Language :
English
Title :
Stickiness properties evaluation of starch suspension gels.
Publication date :
March 2002
Event name :
EU/ICC Cereal Conference 2002, ECC 2002, Implementation of the European Research Area
Event place :
Vienne, Austria
Event date :
du 6 mars 2002 au 8 mars 2002
Audience :
International
Available on ORBi :
since 18 May 2010

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