No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Etude de la modification des propriétés fonctionnelles du lactosérum par hydrolyse enzymatique de sa matière grasse résiduelle
Blecker, Christophe; Paquot, Michel; Deroanne, Claude
1997Evolution technologique et emploi
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Deroanne, Claude
Language :
French
Title :
Etude de la modification des propriétés fonctionnelles du lactosérum par hydrolyse enzymatique de sa matière grasse résiduelle
Publication date :
1997
Event name :
Evolution technologique et emploi
Event organizer :
FABI
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
du 1 octobre au 2 octobre 1997
Available on ORBi :
since 12 May 2010

Statistics


Number of views
49 (4 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi