No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Wheat gluten film in relation with breadmaking properties
Balla, A.; Blecker, Christophe; Razafindralambo, Hary et al.
1995Food Colloids : proteins, lipids and polusaccharides
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Balla, A.
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Razafindralambo, Hary  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Language :
English
Title :
Wheat gluten film in relation with breadmaking properties
Publication date :
April 1995
Event name :
Food Colloids : proteins, lipids and polusaccharides
Event place :
Ystad, Sweden
Event date :
du 24 avril 1996 au 26 avril 1996
Audience :
International
Available on ORBi :
since 12 May 2010

Statistics


Number of views
42 (13 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi