Article (Scientific journals)
Elaboration d'une boisson de dattes clarifiée par traitement enzymatique et par filtration membranaire : étude des propriétés d'écoulement.
Cheick-Rouhou, S.; Baklouti, S.; Hadj-Taïeb, N. et al.
2006In Fruits, 61, p. 1-11
Peer reviewed
 

Files


Full Text
Elaboration d'une boisson de dattes clarifiée.pdf
Publisher postprint (2.6 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Cheick-Rouhou, S.
Baklouti, S.
Hadj-Taïeb, N.
Besbes, Souhail
Chaabouni, S.
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Attia, Hamadi
Language :
French
Title :
Elaboration d'une boisson de dattes clarifiée par traitement enzymatique et par filtration membranaire : étude des propriétés d'écoulement.
Publication date :
2006
Journal title :
Fruits
Volume :
61
Pages :
1-11
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 12 May 2010

Statistics


Number of views
42 (1 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi