Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
Request a copy
Article (Scientific journals)
Elaboration d'une boisson de dattes clarifiée par traitement enzymatique et par filtration membranaire : étude des propriétés d'écoulement.
Cheick-Rouhou, S.
;
Baklouti, S.
;
Hadj-Taïeb, N.
et al.
2006
•
In
Fruits, 61
, p. 1-11
Peer reviewed
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/35494
Files (1)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
Elaboration d'une boisson de dattes clarifiée.pdf
Publisher postprint (2.6 MB)
Request a copy
All documents in ORBi are protected by a
user license
.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Cheick-Rouhou, S.
Baklouti, S.
Hadj-Taïeb, N.
Besbes, Souhail
Chaabouni, S.
Blecker, Christophe
;
Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Attia, Hamadi
Language :
French
Title :
Elaboration d'une boisson de dattes clarifiée par traitement enzymatique et par filtration membranaire : étude des propriétés d'écoulement.
Publication date :
2006
Journal title :
Fruits
Volume :
61
Pages :
1-11
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 12 May 2010
Statistics
Number of views
42 (1 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi