Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Huiles et graisses alimentaires : pourquoi et comment les fonctionnaliser
Danthine, Sabine
2025Inno'Sweet
Editorial reviewed
 

Files


Full Text
Danthine Innosweet 2025.pdf
Author postprint (61.15 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > TERRA Research Centre > Technologie Alimentaire (TA)
Language :
French
Title :
Huiles et graisses alimentaires : pourquoi et comment les fonctionnaliser
Publication date :
June 2025
Event name :
Inno'Sweet
Event organizer :
AGIR
Event place :
France
Event date :
18-19 juin 2025
By request :
Yes
Audience :
International
Peer review/Selection committee :
Editorial reviewed
Available on ORBi :
since 08 July 2025

Statistics


Number of views
64 (2 by ULiège)
Number of downloads
23 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi