Article (Scientific journals)
Effets du trempage du foin sur ses caractéristiques nutritionnelles
Frippiat, Thibault
2025In Pratique Vétérinaire Équine, 226, p. 11-12
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
NUTRITION-Frippiat-Trempage-Foin (5).pdf
Publisher postprint (1.89 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Precision for document type :
Review article
Disciplines :
Veterinary medicine & animal health
Author, co-author :
Frippiat, Thibault  ;  Université de Liège - ULiège > Fundamental and Applied Research for Animals and Health (FARAH)
Language :
French
Title :
Effets du trempage du foin sur ses caractéristiques nutritionnelles
Alternative titles :
[en] Effects of soaking hay on its nutritional characteristics
Publication date :
June 2025
Journal title :
Pratique Vétérinaire Équine
ISSN :
0395-8639
Publisher :
Le Point Vétérinaire, Maisons-Alfort, France
Volume :
226
Pages :
11-12
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 06 June 2025

Statistics


Number of views
32 (2 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi