Article (Périodiques scientifiques)
Moringa, Milk Thistle, and Jujube Seed Cold-Pressed Oils: Characteristic Profiles, Thermal Properties, and Oxidative Stability
Sebii, Haifa; Karra, Sirine; Ghribi, Abir et al.
2024In Foods, 13 (9), p. 1402
Peer reviewed vérifié par ORBi
 

Documents


Texte intégral
_foods-13-01402-v2.pdf
Postprint Éditeur (1.05 MB)
Télécharger

Tous les documents dans ORBi sont protégés par une licence d'utilisation.

Envoyer vers



Détails



Mots-clés :
Sebii, H.; Karra, S.; Ghribi, A.M.; Danthine, S.; Blecker, C.; Attia, H.; Besbes, S. Moringa, Milk Thistle, and Jujube Seed Cold-Pressed Oils: Characteristic Profiles, Thermal Properties, and Oxidative Stability vegetable oils; cold press; seeds; quality; thermal; oxidative stability
Résumé :
[en] This article is an open access article distributed under the terms and conditions of the Creative Commons Attribution (CC BY
Disciplines :
Sciences des denrées alimentaires
Auteur, co-auteur :
Sebii, Haifa ;  Laboratory of Analysis Valorization and Food Safety, National Engineering School of Sfax, University of Sfax, Sfax, Tunisia ; Highly Institute of Biotechnology of Beja, University of Jendouba, Jendouba, Tunisia
Karra, Sirine  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Technologie Alimentaire (TA) ; Laboratory of Analysis Valorization and Food Safety, National Engineering School of Sfax, University of Sfax, Sfax, Tunisia
Ghribi, Abir;  Laboratory of Analysis Valorization and Food Safety, National Engineering School of Sfax, University of Sfax, Sfax, Tunisia ; Highly Institute of Applied Sciences of Medenine, University of Gabes, Medenine, Tunisia
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > TERRA Research Centre > Technologie Alimentaire (TA)
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > TERRA Research Centre > Technologie Alimentaire (TA)
Attia, Hamadi;  Laboratory of Analysis Valorization and Food Safety, National Engineering School of Sfax, University of Sfax, Sfax, Tunisia
Besbes, Souhail;  Laboratory of Analysis Valorization and Food Safety, National Engineering School of Sfax, University of Sfax, Sfax, Tunisia ; Laboratory of Food Science and Formulation, Gembloux Agro-Bio Tech, University of Liège, Gembloux, Belgium
Langue du document :
Anglais
Titre :
Moringa, Milk Thistle, and Jujube Seed Cold-Pressed Oils: Characteristic Profiles, Thermal Properties, and Oxidative Stability
Date de publication/diffusion :
02 mai 2024
Titre du périodique :
Foods
eISSN :
2304-8158
Maison d'édition :
MDPI
Volume/Tome :
13
Fascicule/Saison :
9
Pagination :
1402
Peer reviewed :
Peer reviewed vérifié par ORBi
Organisme subsidiant :
MHESR - Ministry of Higher Education and Scientific Research
Disponible sur ORBi :
depuis le 02 juillet 2024

Statistiques


Nombre de vues
97 (dont 3 ULiège)
Nombre de téléchargements
60 (dont 2 ULiège)

citations Scopus®
 
4
citations Scopus®
sans auto-citations
4
citations OpenAlex
 
4

Bibliographie


Publications similaires



Contacter ORBi