Poster (Scientific congresses and symposiums)
Pasta enriched with fresh microbial biomass : effect on techno-functional, nutritional and organoleptic qualities
Verhaegen, Jeanne; De Rijdt, Mathieu; Haubruge, Eric et al.
2024Interuniversity PhD day Louvain-la-Neuve
 

Files


Full Text
POSTER_JV_LLN.pdf
Author postprint (2.24 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Microalgae; protein-rich alternatives; characterisation; spirulina; organic volatile compounds; fresh spirulina biomass
Research Center/Unit :
CSFES - TERRA Research Centre. Chemistry for Sustainable Food and Environmental Systems - ULiège
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Verhaegen, Jeanne ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chemistry for Sustainable Food and Environmental Systems (CSFES)
De Rijdt, Mathieu ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chemistry for Sustainable Food and Environmental Systems (CSFES)
Haubruge, Eric  ;  Université de Liège - ULiège > GxABT : Services généraux du site > Site GxABT - Gestion de site ; Université de Liège - ULiège > TERRA Research Centre > Chemistry for Sustainable Food and Environmental Systems (CSFES)
Goffin, Dorothée ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chemistry for Sustainable Food and Environmental Systems (CSFES)
Language :
English
Title :
Pasta enriched with fresh microbial biomass : effect on techno-functional, nutritional and organoleptic qualities
Alternative titles :
[fr] Pâtes enrichies en biomasse microbienne fraîche : effet sur les qualités techno-fonctionnelles, nutritionnelles et organoleptiques
Publication date :
30 May 2024
Number of pages :
1
Event name :
Interuniversity PhD day Louvain-la-Neuve
Event date :
30/05/2024
Available on ORBi :
since 29 June 2024

Statistics


Number of views
26 (1 by ULiège)
Number of downloads
9 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi