CSFES - TERRA Research Centre. Chemistry for Sustainable Food and Environmental Systems - ULiège
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Verhaegen, Jeanne ; Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chemistry for Sustainable Food and Environmental Systems (CSFES)
De Rijdt, Mathieu ; Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chemistry for Sustainable Food and Environmental Systems (CSFES)
Haubruge, Eric ; Université de Liège - ULiège > GxABT : Services généraux du site > Site GxABT - Gestion de site ; Université de Liège - ULiège > TERRA Research Centre > Chemistry for Sustainable Food and Environmental Systems (CSFES)
Goffin, Dorothée ; Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chemistry for Sustainable Food and Environmental Systems (CSFES)
Language :
English
Title :
Pasta enriched with fresh microbial biomass : effect on techno-functional, nutritional and organoleptic qualities
Alternative titles :
[fr] Pâtes enrichies en biomasse microbienne fraîche : effet sur les qualités techno-fonctionnelles, nutritionnelles et organoleptiques