Article (Scientific journals)
Development and validation of a classification model for boar taint detection in pork fat samples
Rodrigues, Anaïs; Massenet, Thibault; Dubois, Lena et al.
2024In Food Chemistry, p. 138572
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Keywords :
General Medicine; Food Science; Analytical Chemistry
Disciplines :
Chemistry
Author, co-author :
Rodrigues, Anaïs   ;  Université de Liège - ULiège > Molecular Systems (MolSys)
Massenet, Thibault   ;  Université de Liège - ULiège > Molecular Systems (MolSys)
Dubois, Lena  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > Chimie analytique, organique et biologique
Huet, Anne-Catherine
Markey, Alice  ;  Université de Liège - ULiège > TERRA Research Centre
Wavreille, José ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT
Gengler, Nicolas  ;  Université de Liège - ULiège > TERRA Research Centre > Animal Sciences (AS)
Stefanuto, Pierre-Hugues  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences)
Focant, Jean-François  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > Chimie analytique, organique et biologique
 These authors have contributed equally to this work.
Language :
English
Title :
Development and validation of a classification model for boar taint detection in pork fat samples
Publication date :
30 January 2024
Journal title :
Food Chemistry
ISSN :
0308-8146
eISSN :
1873-7072
Publisher :
Elsevier BV
Pages :
138572
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Name of the research project :
NoWallOdor
Funders :
SPW - Public Service of Wallonia [BE]
Available on ORBi :
since 02 March 2024

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